Wednesday, August 6, 2014

Aneemia

Aneemia Rohkesti rauda, ​​Petai stimuleerivad punaste vereliblede ja aitab kehvveresuse.

PMS (premenstruaalne sündroom) Kui teil on PMS, kui `külaline" tulema, siis ei ole vaja võtta see pill või et üsna ületada süües banaani. Vitamiin B6 sisalduvad banaan reguleerida veresuhkru taset, mis aitab teie meeleolu.
Kõrge vererõhk See ainulaadne troopilised puuviljad on väga kõrge kaaliumi, kuid vähese soolasisaldusega, mistõttu on täiuslik võitlemiseks vererõhk. Nii palju, et FDA on just lubatud banaaniistandusi teha ametlikke nõudeid puuvilja võime vähendada vererõhku ja insult.

Badak88 Agen Bola Resmi Promo 100% SBOBET IBCBET Jelang Piala Dunia 2014Talvedepressioon (SAD) (kaootiline emotsionaalne haigus) Kui võrrelda seda, et Apple, see on neli korda rohkem valku, kaks korda nii palju süsivesikuid, kolm korda fosfor, viiekordne vitamiini ja rauda ning kaks korda rohkem teisi vitamiine ja mineraale. Pete on rikas ka kaaliumi puu parima toidu väärtus. Nii nagu siis, kui banaan oli hüüdnimega "Petai päevas hoiab arsti eemal" (söö banaani päevas hoiab sind arst)
Parandada ajupotentsiaali 200 õpilasele Twickenhami (Middlesex) kooli aidati läbi oma eksamid sel aastal süües Petai hommikusöögi, paus, ja lõunasöök. Uuringud on näidanud, et kaaliumi pakendatud puu võib aidata õppida tehes õpilased erksamaks.
Haavandid. Petai kasutatakse dieettoit vastu soolestiku kes tegutseb eestkostja seedetrakti, sest tema pehme tekstuuri ja sileduse. See puu on ainult toores puu, mis võib süüa ilma stressi üle-kroonik juhtudel. Vili on ka võimalik neutraliseerida maohappe ja vähendab ärritust, kattes mao limaskesta

1.2 Probleem formuleerimine
1. Kas on olemas mõju pruulitud tee setted banaani taimede kasvu? 2 mis on kõrgem seas banaan taimed toidetud pruulitud tee pära mitte? 3 Mis kasu on pruulitud tee jäätmete taim?

1.3 Uuringu eesmärgid Uuringu eesmärk oli määrata kindlaks mõju pruulitud tee setted banaani taimede kasvu.

1.4 Teadusuuringud Hüpoteesid Seal on kõrguste vahe banaani taimed anti setted tee pruulitud banaani taimed ei ole esitatud setted tee pruulitud. Banana taimed anti pruulitud tee pära kõrgem võrreldes banaa
BUAHPOKER.COM AGEN POKER DOMINO ONLINE UANG ASLI INDONESIA TERPERCAYA TANPA ROBOT n taimed, mis ei ole antud setted tee pruulitud. Vala jäägid võivad parandada mulla viljakust, stimuleerida kasvu juured, varred ja lehed