Friday, February 21, 2014

Mod dagen for dit bryllup kan være bekymret for et par ting, en af ​​dem KAISARBET.COM AGEN BOLA TERPERCAYA PIALA DUNIA 2014om, hvad der blev gjort i løbet af den første nat? Er det smertefuldt? Hvad hvis jeg skuffe kammerat? Hvad gøre natten Mertama
Billede Huffington Post
BUNDA.co - Hvis dette er dit første bryllup og stadig jomfru, fair, hvis der er bekymring i lyset af den første nat. For at vi bevidst nuværende forslag og tips til den første nat gik godt, som rapporteret af About.

 
Hvad du behøver at tale, før First Night?
Vælg et roligt øjeblik, udtrykt på en partner, hvis du er faktisk nervøs for at stå over for den første nat. Udtrykte bekymring over parret vil gøre det hele lettere. Hvis du planlægger at udskyde graviditet, diskutere med din partner om, hvad sex den første aften, der kan forhindre graviditet.
Men hvis du er så nervøs for at starte en samtale om sex med en partner, ikke tøve med at sende hendes køn viden bøger eller endda sende denne artikel eller e-mail til sin Facebook-indbakke.

 
Hvordan Kommunikation Når sex?
For at blive en mester sex performer, startende med behovet for at lære at kommunikere i sengen. Den første gang, hvis du føler dig så nervøs, kan du vælge at tie og lade instinkt guide dig og din partner elsker at starte. Det kunne også være lidt af et klynk eller sukke hvis du kan lide hvad den gør.
SOCCERINDO AGEN BOLA ONLINE WORLD CUP 2014Eller hvis du ønsker at prøve andre stilarter, kan spørge "Kan jeg prøve ...", "Hvad nu hvis sådan her ..."
Vigtigere er det, at udtrykke, når der er uvelkomne eller ubehageligt. Helt ærligt subtile sprog er det bedste siden sex bør give nydelse for begge parter.
Andre interessante artikler: Billede og forklaring bruge kondomer til Right Way

 
Er det smertefuldt?
Rivning af jomfruhinden under penetration vil forårsage en smule smerte. Men som regel kun kortvarigt og ikke blive et alvorligt problem.
Tips

    
Forspil. Lav forspil som en appetitvækker menu. Kvinder elsker forspil er længere (men ikke for længe, ​​skyndte træt og keder sig), fordi det vil gøre stemningen mere afslappet. Under forspil, vil udstede en vaginal smøremiddel, der letter optagelse af penis, og derved reducere smerter.
    
Brug smøremiddel. Den gennemsnitlige kvinde vil vækkes med forspil, men hvis den måde hustru udflåd er stadig ikke godt smøremiddel-sandsynligvis fordi det er for anspændt til at bruge glidecreme på markedet. Nogle smøremidler er sikkert at bruge vegetabilsk olie, majsolie og olivenolie. Undgå at bruge smøremidler, der indeholder glycerin, kan glycerin udløse infektioner.

 
Hvordan skal ikke Afslut Blood?
Blod kommer ikke ud betyder ikke, at konen ikke er jomfru. Elasticitet skeden enhver kvinde kan være anderledes, hvis parret ikke bløder under første nat, formentlig for høj elasticitet.
Eller det kunne være konen jomfruhinden var blevet revet. Rivning af skeden er ikke kun på grund af indførelsen af ​​penis, så ikke umiddelbart tror, ​​han havde sex med en anden mand før. Cykling kan ekstreme sportsgrene som dykning, og falder forårsage jomfruhinden at rive.

 
Hvad

  1. Buka-bukaan.comBisnis Online Sederhana Hasil Dahsyat Modal Hemat
hvis han kan ikke Erektion Lama?
Den første nat trykket kunne gøre ham nervøs og anspændt så så meget hurtigere ejakulation (Læs: Præmatur ejakulation). Ejakulation kan forekomme på grund af fysisk sygdom, kan det være på grund af psykisk pres.
Måske usikker mand var bekymret, fordi du ikke kan lide den størrelse eller form. Det kunne også bekymret for, at han ikke kunne tilfredsstille dig. Den slags ting er normal og normalt genert mand at udtrykke sine bekymringer. Så hjælpe ham ikke at være nervøs, så erektioner kan tage længere tid at skabe fornemmelsen lempes.
Desuden sex er ikke bare om penetration, begge parter kunne nyde sex uden at have en erektion og penetration. Hvordan kan jeg Vises Imponerende?
Som med mange ting, sex også brug for motion. I begyndelsen kan du flov, akavet og latterligt. Prøv at kigge efter hinanden noget, der gør sex sjovt. Må ikke være bange for at spørge!
Jo højere intensitet sex vil gøre dig både finde den position og langt sjovere.
Uanset om i begyndelsen og stadig ikke har meget erfaring med den konventionelle stil. Glem ikke en tid til at læse den viden om sex, der ikke er monotont og forblive hjertelige. Så du skal ikke bekymre dig, selv din mand var faktisk deprimeret på grund af bekymringer om at være i stand til at »udføre» imponerende.

 
Tillid
Selvtillid er sexet. Så tænk på måder at gøre dig selv føler sig trygge og synes så smuk som muligt. Overvej at købe nogle smukke lingeri, iført scrubs, og brug forførende dufte.
Vigtigst er det, skal du huske, at manden havde valgt dig som sin livspartner. Det betyder, du har til at opfylde kriterierne for ham som en partner, både tænkning
Investmandiri.com Bisnis Investasi Online Sebagai Lowongan Kerja, Dan Peluang Usaha Murahog fysisk. Så i hans øjne, du er smuk. (Paris Septina / Om)
Ud over 7 svar på spørgsmålet Hvad gør man, når den første nat, Lyt også 9 måder at tjene flere og kære mand kone: Decent Testet!

No comments:

Post a Comment